.
Marco Borsato
vrijdag 10 december 2021

Marco Borsato vecht terug tegen roddels

Zijn advocaat reageert.

De afgelopen weken kwam Marco Borsato vaak in het nieuws. Vooral de roddels over mogelijk grensoverschrijdend gedrag bij enkele kinderen kwamen heel hard binnen. Het management van de zanger wou voorlopig niet reageren, maar donderdag heeft het advocatenkantoor dat de zanger vertegenwoordigt dat wél gedaan.

“Tot dusverre heeft hij geen aanleiding gezien om op deze roddel in het openbaar te reageren. Gelet echter op de aanhoudende beschuldigingen en de toenemende aanvallen via en in de pers op zijn persoonlijke integriteit en reputatie, heeft het kantoor namens de heer Borsato recentelijk het Openbaar Ministerie benaderd met het verzoek om zelfstandig onafhankelijk onderzoek in te stellen naar de bron van de insinuaties met zo nodig daaraan te verbinden strafrechtelijke gevolgen.”

De naam van Marco Borsato werd de afgelopen weken genoemd op Roddelpraat en The Life Of Yvonne. En helaas waren het niet meteen de mooiste verhalen die daar het daglicht zagen. Marco Borsato zou graag aan de weet komen welke partij hem als eerste beschuldigde van grensoverschrijdend gedrag. Inhoudelijk werd er door Borsato of zijn advocatenkantoor nog niet gereageerd en dat zal wellicht ook niet snel gebeuren.

Het is nu aan het Nederlandse gerecht om te besluiten wat zij met deze zaak gaan doen.

Bio van Marco Borsato

Meer Over:

Marco Borsato