.
News Image

Marco Borsato nog steeds slachtoffer van geruchten: “Dat deed hij ook op barbecues”

Het blijft klachten regenen

Het voorbije jaar was voor onder andere Marco Borsato, Ali B en Jeroen Rietbergen behoorlijk intens. Zij werden beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag tijdens ‘The Voice Of Holland’ en wachten een jaar later nog altijd het verdict af.

Niet dat de mannen niet al een keertje grondig gestraft zijn, want de voorbije maanden verdwenen ze zowat alle drie van de radar en lijkt hun carrière voorgoed voorbij te zijn. Al is Ali B ondertussen weer de studio ingedoken en zou ook Marco graag nieuwe muziek maken.

Maar de hele heisa heeft ook heel wat invloed gehad op de privélevens van de mannen. Zo is de relatie van Jeroen Rietbergen met Linda de Mol voorbij en is het ook niet meer goed gekomen tussen Marco Borsato en Leontine Ruiters.

Marco heeft zich de voorbije maanden stevig gedeisd gehouden en niemand lijkt echt te weten hoe het met Marco gaat. Maar zoon Luca neemt het nog steeds op voor zijn vader. Hij doet zijn beklag over de negatieve bijklank die zijn familienaam heeft gekregen, schrijft Dag Allemaal.

Het is nog maar de vraag of de carrière van Marco echt definitief voorbij is en dat door één klacht. “Er blijven nog veel andere geruchten de ronde doen. Zo zou hij ook jonge meisjes hebben betast op de barbecues die hij bij hem thuis organiseerde.”

Wordt ongetwijfeld nog vervolgd

Bio van Marco Borsato, Ali B en Leontine Ruiters