.
News Image

Marco Borsato in Belgische Beste Zangers

Marco Borsato wil indruk maken in Vlaanderen.


Meer dan één miljoen kijkers trekt het programma Beste Zangers in Nederland. In België maakten ze er enkele jaren geleden Liefde Voor Muziek van. Zeven artiesten gaan naar een droomlocatie in Spanje en zingen er hits van collega's die ook in het programma opduiken.



​Marco Borsato zou in de vierde editie van Liefde Voor Muziek opduiken en zal zonder twijfel begin 2018 de Vlaamse hitparades veroveren. Het is in Vlaanderen al enkele jaren stil rond Marco Barsato. Nochtans komt Marco graag in Vlaanderen en omarmen de Vlamingen de zanger en zijn muziek. Maar om de één of andere reden liet Marco zich de afgelopen jaren weinig zien in Vlaanderen. Maar daar lijkt dus verandering in te komen. De kans is dan ook groot dat Marco Borsato zich in 2018 zal concentreren op België.



Zaterdagochtend schreven de kranten van Mediahuis dat Marco Borsato in seizoen 4 van Liefde Voor Muziek te zien zal zijn. Naar Marco Borsato zouden ook Sarah Bettens van K's Choice en Niels Destadsbader - de nieuwe Koen Wauters van Clousau - meedoen aan editie vier van Liefde Voor Muziek. Zij treden in de voetsporen van Lady Linn, Clouseau, Gers Pardoel, Josje, Natalia, Bart Peeters en Isabelle A. Gers Pardoel is in Vlaanderen bijzonder populair en maakte eerder dit jaar een positieve indruk tijdens seizoen 3 van Liefde Voor Muziek.



Traditioneel vinden de opnames van Liefde Voor Muziek in oktober plaats en komt het programma in het voorjaar op het scherm. Dat zal deze keer wellicht niet anders zijn. En met namen als Sarah Bettens, Marco Borsato en Niels Destadsbader moeten we er niet flauw over doen: de kans dat de muziek uit Liefde Voor Muziek ook volgend jaar de Vlaamse hitparade zal veroveren, lijkt bijzonder groot te zijn.

Bio van Marco Borsato

Meer Over:

Marco Borsato

Meest recente foto’s van Sam Bettens, Niels Destadsbader, Clouseau, Josje Huisman, Gers Pardoel, Isabelle A, Bart Peeters, Lady Linn en Natalia: