.
Marco Borsato
zaterdag 13 maart 2021

Marco Borsato: 'Ik haat mezelf'

"Ik ga nooit meer vreemd".

Marco Borsato staat er weer, hij bracht afgelopen week nog eens muzikaal werk uit. Dat mocht ook wel eens, want het was al meer dan een jaar geleden dat de Nederlandse zanger op muzikaal vlak nog eens van zich liet horen. Nadat hij zijn vrouw Leontine had bedrogen, besloot Marco Borsato om als het ware van de aardbol te verdwijnen en ook zijn sociale media links te laten liggen. Tot voor kort, want hij is weer actief en hoe.

Aan het Nederlandse weekblad Privé gaf Marco Borsato een interview en daarin vertelt hij nooit meer vreemd te zullen gaan.

“Ik kan niet zeggen dat ik nooit meer een fout zal maken, maar ik ga er niet meer over liegen”, vertelt een openhartige Marco Borsato in het interview. En daar heeft hij het over zijn romance met een Nederlandse pianiste. Dat was ook de reden waarom Leontine en Marco na een huwelijk van maar liefst 22 jaar uit elkaar gingen.

Tijdens een interview met Linda de Mol vertelde de zanger dat hij zijn relatie 'vergiftigd' heeft. Dat interview is zaterdagavond op de Nederlandse televisie te zien.