.
Marco Borsato
donderdag 17 oktober 2019

Marco Borsato geeft affaire met Iris Hond toe

Marco Borsato heeft toegegeven dat hij zijn vrouw bedroog.


Marco Borsato heeft toegegeven dat hij zijn vrouw Leontine bedrogen heeft. Het koppel is sinds 1998 getrouwd, maar de Nederlandse zangers geeft nu zelf toe dat hij een affaire heeft gehad met componiste Iris Hond. Het is het Nederlandse weekblad Privé dat het nieuws naar buiten bracht en Marco Borsato heeft de relatie met Hond inmiddels bevestigd via een kort persbericht.

Marco Borsato zou een scheve schaats gereden hebben in de periode dat zijn productiemaatschappij failliet ging. Op Instagram luidt de reactie van de Nederlandse zanger als volgt: “Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (zoals o.a. besproken in de documentaire Marco Borsato, Meer Dan Ik Alleen”). In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur.

Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit.

Wij zien dit echter als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierin worden gerespecteerd. Leontine en Marco Borsato”