.
News Image

Marcel Vanthilt: “Ik blijf een ongetemde vlegel” 

Blij dat hij weer op de radio mag.  

Marcel Vanthilt begon bij Radio Willy met een nieuwe passie. “Op de radio mag ik doen wat ik wil: ik bepaal zelf wat ik draai en kies wat ik zeg”, klinkt hij enthousiast in Primo.

Hierop aansluitend vraagt Primo hem of hij milder is geworden met de jaren. “Ik blijf een ongetemde vlegel”, lacht hij, “Maar ik merk dat het niet altijd veel zin heeft om in het wild om je heen te schoppen.”

Voor Marcel zit de balans goed met al wat hij doet in zijn leven: toffe radioprogramma’s maken, leuke mensen ontmoeten, optredens, … Maar ook privé is er altijd wat te beleven. “Mijn oudste zoon gaat naar de universiteit, maar de jongste zit nog in het middelbaar. Saai is het niet, maar goed ook.”

Zijn zoons zijn van de internetgeneratie, maar kijken online even goed naar programma’s als ‘Het Eiland’, tijdloze dingen dus.

En als ze dan bij het surfen op beelden van een Marcel uit de vorige eeuw stoten, is dat soms best hilarisch. “Zo ontdekten ze dat ik ooit deelnam aan de preselecties voor het Eurovisiesongfestival in 1999”, schatert hij het uit in Primo.

Bio van Marcel Vanthilt

Meer Over:

Marcel Vanthilt