.
Marc Dex en May
dinsdag 27 juli 2021

Marc Dex en zijn vrouw vieren vandaag gouden jubileum

Proficiat Marc en May.

Vandaag is een hoogdag voor Marc Dex, hij viert vandaag een gouden jubileum. Gelukkig hoeft hij dat niet alleen te doen, want het is zijn huwelijksverjaardag. Vijftig jaar getrouwd beste mensen, is dat geen prachtprestatie?

Naar aanleiding van dit gouden jubileum brengt Marc het nummer 'Dank voor al die jaren uit'. "Dat nummer heb ik geschreven toen ik 75 jaar werd", laat Marc Dex ons weten. "
Het nummer werd opgenomen in samenwerking met Bert Candries om mijn dankbaarheid te betuigen aan alle mensen die mij zeer dierbaar zijn. Om mijn gouden huwelijk te vieren, wil ik het nummer graag opdragen aan mijn vrouw", glundert een overgelukkige Marc Dex.

Wij weten dat Marc dit bericht leest, hij is al jaren een fan van de Showbizz-Site en bij deze willen wij hem en zijn vrouw May een héél gelukkige huwelijksverjaardag wensen. Doe er maar vele jaren bij, Marc. Binnen vijf jaar smaragd, nog tien jaar en jullie zitten aan diamant, vijf jaar later volgt briljant en vandaag over 20 jaar platina? Hopelijk bij leven en welzijn... en als het zover is, dan praten we nog wel eens.

Beluister hier 'Dank voor al die jaren'

Bio van Marc Dex

Meer Over:

Marc Dex