.
News Image

Marathonuitzending op JOE Fm

JOE Fm verwelkomt de lente.
De lente komt eraan, en dat wil het nieuwe JOE-ochtendduo Bjorn & Tess niet zomaar laten voorbijgaan. Ze organiseren daarom op vrijdag 20 maart 2015 een ludieke actie met de ‘Lente Top 100’ en gaan hiervoor 10 uur lang live presenteren vanop de Kouter in Gent. Van 6u tot 16u draait het duo de 100 beste lentehits: liedjes waarbij de luisteraars een instant lentegevoel krijgen. Bjorn & Tess volgen ook de gedeeltelijke zonsverduistering op de voet. De ‘Lente Top 100’ is zowel via JOE te volgen als live via JOE.be te bekijken.

Tess Goossens: “Nog maar net in de ochtend begonnen en al meteen 10 uur aan een stuk gaan presenteren: dat kan gewoon niet anders dan plezant worden. En oh ja: we hebben voor eten gezorgd, want de eerste 50 luisteraars die met blote benen naar onze mobiele studio komen, krijgen van ons een pistolet met lentesla. Dus: laat die blote benen maar komen (lacht)!”

Bjorn Verhoeven: “In de geschiedenis van de ochtend hebben we dit eigenlijk nog nooit gedaan: 10 uur aan één stuk live presenteren en dat dan nog eens midden op de Gentse Kouter. Spannend natuurlijk, maar ik heb er enorm veel zin in. De start van de lente zal niet onopgemerkt voorbijgaan bij JOE.”

Bjorn & Tess krijgen hulp van weerman Frank, Bart Kaëll en andere JOE-dj’s

Speciaal naar aanleiding van de ‘Lente Top 100’, komt huisweerman Frank Duboccage live langs in Gent om het weerbericht van de eerste lentedagen extra toe te lichten en om meer uitleg te geven over de zonsverduistering. Bjorn & Tess krijgen ook het bezoek van Bart Kaëll, die een lentehit zal brengen.

Ook de andere JOE-dj’s schieten de luisteraars de hulp om de aftrap van de lente te geven. Zo gaan Elke Van Mello & Robin Vissenaekens samen met luisteraar Wim fitnessen in Groot-Bijgaarden om hun lichaam klaar te stomen voor het lenteweer. Carl Schmitz haalt dan weer zijn groene vingers boven bij de Groendienst van Mechelen. Herbert Bruynseels zal bij transportbedrijf Van Moer uit Zwijndrecht 150 vrachtwagens helpen wassen en Heidi Van Tielen en Jan Bosman gaan met een luisteraar lenteshoppen in het Waasland Shoppingcenter.

Bjorn & Tess delen voor de gelegenheid ook pistolets met lentesla uit aan de eerste 50 luisteraars die met blote benen naar hun studio aan de kiosk op de Kouter komen. Om de start van de lente te vieren, geeft het duo bovendien elk uur een reis naar de zon weg. De uitzending is voor deze speciale gelegenheid niet alleen live te volgen via JOE, maar ook integraal te bekijken via JOE.be.

Download onze app voor iOS of Android