.
News Image

Manuel & Sylvia brengen zomerse hit ‘Paëllaaaa’

Dit is de hype van de zomer. 


Amper drie weken na hun reis samen in Spanje, waar ze voor de grap een nummer in elkaar staken over paëlla met hun iPhone, kregen Manuel & Sylvia een platencontract aangeboden bij het Vlaams platenlabel Hitfabriek van Bart Balcaen.

De song werd op niet minder dan twee weken tijd een echte internethit op YouTube met reeds meer dan 8000 views, en de teller blijft lopen…



Bart Balcaen van Hitfabriek zette zijn schouders onder deze “grap” en zette de producers Nicolas Geniets en Thibault Hendrix aan het werk om de song te verfijnen en de stemmen opnieuw op te nemen met een verbluffed resultaat. Intussen werd er ook aan een West-Vlaamse versie gewerkt.



“Paëllaaaa” is ondertussen ook beschikbaar op iTunes, Spotify en Deezer. Niet alleen de Spaanse versie maar ook de West-Vlaamse is er te beluisteren en te downloaden. Zelfs de videoclip, opgenomen tijdens hun reis in Spanje, is aangepast met een West-Vlaamse versie.

Al heel wat organisatoren toonden hun interesse om dit duo te boeken voor hun event. Hun live act is uniek, ludiek en zit boordevol ambiance.



Manuel & Sylvia hadden nooit durven dromen dat hun “paëlla grap” zo een vaart zou lopen maar genieten er tenvolle van en kijken samen met het team van Hitfabriek uit naar een zomer vol optredens en hopen hun “paëllaaaa” met bijhorende dansje bij iederen te kunnen brengen.




Bio van Manuel & Sylvia

Meer Over:

Manuel & Sylvia