.
Manu Van Acker
donderdag 23 mei 2024

Manu Van Acker: “Kinderen zijn leuk als ze niet van jou zijn”

Hij heeft geen kinderwens

Iedereen in Vlaanderen heeft ondertussen mogen kennismaken met de spontane Manu Van Acker. Hij wist iedereen te charmeren in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ als deelnemer, en nu ook als presentator van ‘Het Perfecte Plaatje’.

Manu is blij met de kansen die hij allemaal krijgt en is daar heel dankbaar voor. Bovendien wil hij veel met de wereld delen, maar over zijn relatiestatus zwijgt hij toch liever.

“Daar wil ik ook niets over vertellen in de media, dat wil ik privé houden. Het is niet omdat ik voor de schijnwerpers kies, dat een partner - of die er nu al dan niet is - er ook zo happig op is. Trouwens, mijn liefdesleven is totaal niet interessant. En ik ben nu ook niet de bekende persoon die in veel lijstjes zal opduiken als ultieme crush of favoriete onenightstand”, lacht hij in Story.

Kinderen, een relatie, het zijn niet meteen de dingen die tot Manu’s perfecte plaatje behoren. Zo twijfelt hij zelfs of hij een kinderwens heeft.

“Kinderen zijn altijd leuk, zolang ze niet van jou zijn. Mijn doel is om gelukkig te zijn in het leven, of dat nu als vrijgezel is, met een partner en kinderen of met vijf partners en twintig kinderen. Ik wil later als ik oud ben iets hebben van: oké, je hebt er alles uitgehaald wat kon.”