.
Camille
zondag 7 mei 2023

Manager van Camille teruggefloten door VTM? 

Willen ze zelf de promocampagne in handen? 

Of het startschot nu al dan niet gegeven is voor de opnames van de nieuwe telenovelle waarin Camille de hoofdrol speelt, dat is niet meteen geweten.

Enkele uren nadat er op verschillende sites een bericht werd gepost over de start van de opnames, verdwenen die berichten ook weer meteen. Voorlopig is nog niet duidelijk waarom. Wel is een feit dat VTM erg geheimzinnig doet over de reeks.

“Details over het aantal afleveringen of de tegenspelers van Camille zijn nog niet uitgelekt; Ze doen daar bij VTM heel geheimzinnig over. Mogelijk heeft VTM William Vaesen, haar manager, teruggefloten om de marketingcampagne voor deze veelbelovende serie zelf in handen te houden en voor te bereiden”, zegt HLN-Showbizzreporter Desna Lespinoy in Tv Familie.

En ondertussen raast de drukke trein van Camille maar door en door. Het is nog maar de vraag hoe zo’n jonge vrouw dit allemaal gaat volhouden.

“Camille wordt goed ondersteund en ik denk dat zij vooral zichzelf weinig rustpauzes gunt. Ik hoop dat ze op die manier niet voortijdig opgebrand raakt. Een burn-out is het enige dat haar denderende carrière no stokken in de wielen zou kunnen steken. Dat meisje is constant bezig om dat wat ze doet nog beter te doen. En ze doet het ook allemaal zo enorm graag.”