.
Staf Coppens
maandag 1 november 2021

Manager Staf Coppens na zware blessure: “hij heeft veel pijn gehad”

Sporten is gezond, zeggen ze dan

Onlangs verbleef Staf Coppens weer eventjes in Vlaanderen voor de opnames van ‘De Code van Coppens’. Hij liet zijn gezin eventjes achter in Zweden om er samen met zijn broer Mathias Coppens een nieuw seizoen te maken van hun succesvolle programma.

Tussen al het harde werken door, moet er ook tijd zijn voor ontspanning. Samen met broer Maarten Coppens ging staf wat squashen en daar ging het mis. Staf, die op dat moment aan de winnende hand was knakte door zijn achillespees. Staf werd meteen naar het ziekenhuis gebracht en onderging meteen een spoedoperatie.

In Dag Allemaal vertelt zijn manager Bob Savenberg hoe het nu met Staf gaat. “Alles wijst erop dat de ingreep goed is verlopen. Staf heeft veel pijn gehad, maar houdt zich kloek. De Coppensen zijn dan ook niet van glas, hé. Wat er ook gebeurt, the show must go on.”

Na de opnames is Staf meteen terug kunnen vliegen naar Zweden waar hij nu in de watten wordt gelegd door vrouw en kinderen. “De komende drie maanden moet Staf proberen te vermijden om op zijn voet te steunen. En dan volgt er nog een revalidatie van drie maanden. Gelukkig zitten de opnames er op en ligt het hoogseizoen op de camping achter hen.”

Download onze app voor Android of iOS