You are here

Man van Belle Perez vrijgesproken

16/08/2017 09:25-

Belle haalt opgelucht adem.

Eindelijk is er goed nieuws voor Belle Perez en haar man Wouter. Wouter is vrijgesproken in een zaak rond juwelenfraude. Dat schrijft HLN.be woensdag.

Toen Belle Perez en haar verloofde Wouter in de lente van vorig jaar bezig waren met de voorbereidingen van hun huwelijk, raakte bekend dat Wouter opgepakt was. De man van zangeres Belle Perez werd verdacht van betrokkenheid bij een grootschalige juwelenzwendel. Wouter van der Horst zou mededader zijn in de Nederlandse zaak van de ‘roofbutler’. Hij zou gestolen juwelen “ter goeder trouw’ hebben vervangen door replica’s van glas. De roofbutler werd in 2015 gevat toen hij een diamant van 100000 euro had proberen te verkopen bij Gassan Diamonds. Kort daarop kon de Nederlandse justitie ook Wouter aan de zaak linken. Volgens de advocaat van Wouter heeft deze alleen ter goeder trouw gehandeld en geen strafbare feiten gepleegd. Was het toeval of niet maar het nieuws raakte net in de week van het huwelijk van de zangeres bekend. Door zijn aanhouding miste Wouter zijn eigen vrijgezellenfeest. Wouter zag drie dagen in de cel. Belle Perez is altijd in haar man blijven geloven. "Belle Perez is uiteraard op de hoogte van de beweerde feiten en het artikel verschenen in de Nederlandse pers”, schreef haar managent destijds in een persbericht. “ Zij vertrouwt honderd percent op de goede afloop van de zaak en dit op basis zowel van de analyse van zijn advocaat als van de uitleg van Wout zelf. Het feit dat Wout niet werd doorverwezen naar de onderzoeksrechter (in Nederland de Rechter-Commissaris) sterkt uiteraard dit vertrouwen. Bij deze wordt ook bevestigd dat het huwelijk donderdag gewoon doorgaat. Voor het overige zullen noch Belle noch Wout enige verklaring afleggen en wachten in alle sereniteit het verdere onderzoek af", ging het persbericht verder.

Ondertussen zijn Belle en Wouter niet alleen getrouwd, ze zijn ook de trots ouders van een zoontje geworden. Hun geluk kan niet op, zeker niet nu de zaak geseponeerd is bij gebrek aan bewijzen. Er zal zonder twijfel een grote last van de schouders van Belle en Wouter vallen. Belle is altijd in de onschuld van haar man blijven geloven. “Maar om dit nu ook zwart op wit op papier te zien, doet enorm veel deugd”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

Meer nieuws over:

Belle Perez

Gerelateerde foto's:

2 Meisjes Op Het Strand

Belle Perez - Oostende - 08/08/2017

Het Zingpaleis Tropical

Belle Perez - Hasselt - 19/11/2016

2 Meisjes Op Het Strand

Belle Perez - Oostende - 17/08/2016

Opname De Vlaamse Top 10

Belle Perez - Antwerpen - 08/06/2016

Tros Muziekfeest

Belle Perez - Valkenswaard - 21/06/2016

Bekende Vlamingen op huwelijksfeest

Belle Perez - Herentals - 18/06/2016

Huwelijk met Wouter

Belle Perez - Herenthout - 16/06/2016

Opname anne Royal

Belle Perez - Beervelde - 17/05/2016

5 jaar Bowling-Planet

Belle Perez - Ekeren - 01/05/2016

Schlagerfestival

Belle Perez - Hasselt - 25/03/2016

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz:

Gerelateerde muziek:

Tracklist van Belle Perez