.
News Image

Mama Wim Ballieu openlijk

Mama Wim Ballieu over de speciale band met haar zoon.

De Eerste Show staat deze week helemaal in het teken van Moederdag. Elke dag krijg je leuke tips en ideeën om mama te verwennen, maar vooral héél veel warme verhalen van bijzondere vrouwen over het moederschap.

Zo is er het verhaal van Lieve Goderis, die bij Ilse Van Hoecke op de sofa komt vertellen over de speciale band die ze heeft met haar zoon, en die zoon is kok Wim Ballieu. Ook Libelle-columniste Anne Davis heeft een niet-alledaagse relatie met haar zoon, die in Japan woont. Anne getuigt openhartig over hoe dat voelt: je kind vooral via skype zien.
En dan is er Karine Valy, zaakvoerster van La Bottega, die vertelt hoe zij haar drukke carrière met het moederschap combineert. Of Nadine Heyndrickx, die heel bewust voor een kind koos, ook al was ze ongehuwd.
Stuk voor stuk mooie verhalen van liefdevolle mama's.

Maar er is meer: de hele week lang krijg je ook leuke weetjes en tips rond Moederdag. Waar komt die traditie eigenlijk vandaan? Liesbet Depauw vertelt er alles over. Van Libelle-chef Ilse D'hooge krijg je dan weer heerlijke recepten voor het perfecte moederdagontbijt, en Lies Martens verklapt met welk boeket je altijd scoort. Dus ook de papa's kunnen inspiratie opdoen om vrouwlief eens in de watten te leggen. En omdat alle mama's er natuurlijk op hun best willen uitzien, komt beauty-expert Palmira Proietti langs met haar gouden schoonheids-tips.

Op vrijdag ten slotte, staat er een compilatie-aflevering op het programma, waarin Libelle-hoofdredactrice Mie Van der Auwera vertelt welke fragmenten van de voorbije week haar het meest zijn bijgebleven.
Méér dan genoeg redenen om af te stemmen op De Eerste Show, dus!
De Eerste Show wordt uitgezonden van maandag t.e.m. vrijdag om 8.30 u., om 13.45 u., om 17 u. en om 22.30 u. op Libelle tv (Kanaal 18, Telenet).

Bio van Wim Ballieu

Meer Over:

Wim Ballieu