.
Evi Hanssen
zaterdag 26 november 2022

Mama Evi Hanssen gaat sterven: “Ik heb er vrede mee”

Na vorige diagnose nog tien mooie jaren gehad

Tien jaar nadat Arlette, de mama van Evi Hanssen, kanker kreeg, werd nu opnieuw dezelfde diagnose gesteld. Alleen is de diagnose nu terminale kanker.

“Ik had er toen ook al vrede mee”, vertelt Arlette aan Gazet van Antwerpen. “Sommige mensen geloven dat niet maar mijn allereerste gevoel toen ik hoorde dat ik kanker had, was een grote dankbaarheid om het leven dat ik had geleid. Ook die eerste keer”.

Arlette wou toen ook geen behandeling omdat ze haar schoonzus had zien afzien en dus wist hoe erg het kon worden. “Ze zei toen: ik ben 63 mogen worden, dat vond ze al heel mooi”, vertelt Evi Hanssen in het gesprek met Gazet van Antwerpen. De dokter heeft haar toen toch geleidelijk naar een behandeling ‘geduwd’. Dat heeft haar 10 extra jaren opgeleverd.

“Je had anders ook best wel wat gemist he moeder? Je zou niet geweten hebben dat al je kinderen gingen scheiden en dat er nog drie kleinkinderen zouden volgen”, geeft Evi aan.

Arlette heeft er alle vertrouwen in om haar kinderen en kleinkinderen los te laten. “Ze zijn allemaal gesetteld”, aldus de moeder van Evi Hanssen.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen