You are here

Maksim Stojanac van #LikeMe: “mama zou mij straffen”

25/03/2020 12:00-

Hoe gaat populaire ‘Vince’ om met de roem?

Maksim Stojanac is op korte tijd immens populair geworden dankzij zijn rol als Vince in #LikeMe. De 22-jarige acteur is een echt meisjesidool geworden sinds hij te zien is in de Ketnet-hype #LikeMe, al heeft hem dat niet veranderd. In Story vertelt Maksim hoe hij omgaat met al die vrouwelijke fans: “Zo normaal mogelijk. Net als voordien,” klinkt het bij Maksim. Zijn broer Jovan onthult dat Maksim altijd al populair is geweest bij de meisjes, dus zoveel is er niet veranderd.

Toch gaat Maksim Stojanac nooit al te gretig in op die aandacht. “Ik ben geen womanizer,” klinkt het duidelijk bij de zingende acteur. “Mama zou mij straffen,” aldus Maksim. En zijn broer kan dat enkel beamen: “Veel jongen zouden profiteren van die aandacht en van het ene meisje naar het andere fladderen, maar hij is niet zo. Vroeger niet en nu ook niet.”

Maksim geeft toe dat hij momenteel single is en dat dat prima is. “Ik ga niet bewust op zoek naar een lief. Wat komt, dat komt. Je kunt verliefdheid niet forceren,” aldus Maksim Stojanac.

Meer nieuws over:

Maksim Stojanac, #LikeMe

Gerelateerde bio's: