.
Maksim Stojanac van #LikeMe
dinsdag 12 april 2022

Maksim Stojanac: “Jongens mogen ook huilen”

Hij kan zijn emoties kwijt in de muziek

Hij lijkt zowat de nieuwe Niels Destadsbader te worden, de nieuwe lieveling van Vlaanderen. Maksim Stojanac speelt de knappe Vince in ‘#LikeMe’ en is ook te zien als presentator bij ‘The Voice Kids’. En de reacties zijn behoorlijk positief. Maksim doet het goed en hij zijn carrière lijkt alleen maar de goede richting uit te gaan.

Maksim lijkt altijd goed gezind door het leven te gaan, maar hij weet zijn emoties goed te verbergen. Want erover praten, dat lukt hem moeilijk. “Ik praat niet makkelijk over mijn gevoelens. Maar als ik in de studio nummers opneem, dan kan ik er niet van weglopen. Ik moet die emoties op tafel leggen en dat doet wel deugd. Het heeft me menselijker gemaakt”, vertelt Maksim in Story.

Zijn muziekcarrière heeft wel een grote invloed gehad op de jonge zanger. Hij is een stuk emotioneler geworden en af en toe durft hij al eens te huilen. “Vandaar ook de titel van één van mijn singles: ‘Jongens huilen ook, toch?’. Dat nummer werkte heel therapeutisch. Vroeger bouwde ik een soort fort rond mezelf omdat ik dacht dat jongens niet mochten huilen. Met het nummer wil ik iedereen duidelijk maken dat dat oké is, voor iedereen.”

Bio van Maksim Stojanac

Meer Over:

Maksim Stojanac