.
Maksim Stojanac van #LikeMe
zondag 22 mei 2022

Maksim: “Dat is wel heel stereotiep

Is hij de nieuwe Niels Destadsbader?

Wie naar ‘#LikeMe’ kijkt die kent Maksim ongetwijfeld als Vince Dubois. De knappe kerel uit het sportteam van de school. In de reeks wordt hij verliefd op Caro Timmers, gespeeld door Pommelien Thijs. Beiden hebben erg veel te danken aan de reeks.

“Absoluut. Ik ben daar ook zo’n beetje de populaire knapper, hé. een wat stereotiep, maar tegelijk heel mooi personae. Kinderen spreken mij ook overal aan als Vince, en da’s best tof. Maar nu is het dus Maksim”, lacht de zanger in Tv Familie.

Maksim bracht op 6 mei een debuutalbum uit. Een album helemaal niet in de lijn met wat hij bij #LikeMe doet. “Maar ik wil dat ‘#LikeMe’-imago niet van me afschudden. Dat is een heel dankbaar imago en ik mag fantastische dingen doen daar. Ik wil nu solo gewoon doen wat mijn ‘#LikeMe’-collega’s Pommelien Thijs en Camille Dhont doen.”

Deze zomer wordt erg druk voor Stojanac. Hij heeft niet alleen veel optredens met ‘#LikeMe’, maar hoopt ook solo regelmatig op het podium te mogen staan. “Tzou fantastisch zijn mocht ik de twee nog lange tijd kunnen combineren.”

Zingen, acteren en presenteren, le nouveau Niels Destadsbader est arrivé. “Het parcours dat hij al heeft afgelegd is magnifiek. Heel straf! Ik heb veel respect voor hem. Maar ik weet niet of ik in zijn voetsporen wil treden. Ik bewandel liever mijn eigen parcours.”

Bio van Maksim Stojanac

Meer Over:

Maksim Stojanac