.
Sean Dhondt, Maithé Rivera
donderdag 1 februari 2024

Maithé Rivera wint aan populariteit in Vlaanderen

Het was ook nodig

We kennen Maithé Rivera vooral als partner van Sean Dhont, maar ze is nu ook te zien in ‘Helden van Hier: Politie Aalst’. Zij is daarin te zien als politieagente, want ze werkt al twee jaar bij het politiekorps van Aalst.

Maithé heeft al heel wat positieve reacties gekregen en dat is wel welkom na de heisa waarmee ze afgelopen tijd in de media is verschenen. Zo herinnert iedereen zich nog wel de berichtgeving over haar ruzie met Sean op vakantie in Turkije en haar catfight met zangeres Pauline Slangen.

In het programma zien we Maithé uitrukken voor een botsing op een rondpunt en moeten ze de gemoederen bedaren wanneer de twee betrokkenen niet overeen lijken te komen bij het invullen van de papieren.

De kijkers op sociale media zijn in elk geval vol lof over Maithé als politieagente. En als het goed is, mag het ook gezegd worden.

“Jullie mogen zeggen wat je wil, maar ik sta volledig achter haar, ook achter Sean trouwens. Ik heb Maithé weten opgroeien in een liefdevol, warm gezin. Haar vriend Sean ken ik ook persoonlijk, een topkerel. Dus: leef en laat leven, ieder zijn verhaal. Wie heeft er nu nog niets misdaan in zijn leven”, citeert Tv Familie een van de vele positieve reacties.