.
Maithé Rivera
maandag 5 februari 2024

Maithé Rivera krikt imago op na catfight met Pauline Slangen

Ze stond vol blauwe plekken

Het imago van Maithé Rivera, vriendin van presentator en zanger Sean Dhont is niet echt ongeschonden in Vlaanderen. Recent kwam ze nog in het nieuws door een ruzie met zangeres Pauline Slangen en ook daarvoor haalde ze het nieuws al door een ruzie met Sean.

Nu zien we haar als politieagente in ‘Helden van Hier: politie Aalst’ en het is voor de kijkers duidelijk dat ze van haar slechte imago vanaf wil.

“Het is goed dat we haar nu eens op een andere manier te zien krijgen”, schrijft iemand op sociale media. Iemand anders schrijft dan weer: “Oké, Maithé heeft een fout gemaakt. Maar laat haar nu toch eens gerust, alsjeblieft. Zijn jullie dan allemaal zo perfect?'”

Die andere kant van Maithé valt in de smaak bij het grote publiek, schrijf Tv Familie. En dat is goed om haar imago wat op te krikken. Na de ruzie met Pauline Slangen had dat imago een stevige deuk gekregen.

“Pauline stond vol blauwe plekken, Maithé heeft haar verschillende keren tegen haar benen getrapt', schreef Dag Allemaal. 'Ze heeft ook enkele van Paulines hairextensions uitgetrokken, met zoveel kracht dat haar hoofd verschillende kale plekken vertoonde. Die haarextensies zijn natuurlijk bevestigd aan het echte haar, het moet enorm pijnlijk zijn geweest”, stond toen in de krant te lezen.