.
News Image

Maggie De Block in 1000 Zonnen

Wat hebben Maggie De Block en Wim Lybaert met elkaar gemeen?
In de week van 6 juli volgt 1000 zonnen de voorbereidingen op de doortocht van de Ronde van Frankrijk door Berlaar-Heikant. Daar maken ze zich op voor een groot feest.
Verder installeert Wim Lybaert een vierkantemeter-moestuint bij minister Maggie De Block, toont 'Monsieur Paul' van Triggerfinger zijn vakantiefoto's en leert Tatyana Beloy de thuisblijvers rustig genieten van een cappucino.

1000 zonnen: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 uur op Eén.

Elke weekdag: Wordt vervolgd
Wordt vervolgd concentreert zich de hele week lang op de voorbereidingen op de Ronde van Frankrijk. Op 6 juli raast het peloton van Antwerpen naar Hoei. Onderweg passeert de karavaan in Berlaar-Heikant, en daar zijn ze van plan om van de passage een heus volksfeest te maken.

Maandag 6 juli
De actuarubriek van 1000 zonnen focust op de start van de solden.
Zobie gaat rondsnuffelen in het stadspark van Aalst, waar het skatepark erg interesant blijkt te zijn.
Paul 'Monsieur Paul' Van Bruystegem, de bassist van Triggerfinger, toont zijn vakantiefoto's uit Moskou.

Dinsdag 7 juli
Marijn Devalck neemt in Visite guidée vier senioren mee in zijn oranje busje op een zomerse trip naar Wallonië. De bestemming is het historisch industrieel mijnbouwcomplex Le Grand-Hornu.
In De vierkante eter klopt Wim Lybaert bij minister Maggie De Block aan om een vierkantemeter-moestuin te installeren. Gaat het haar beter af dan Willy Naessens, wiens herten vorige week graag kolen lustten?

Woensdag 8 juli
Na het spectaculaire flyboarden van vorige week trekt Tatyana Beloy deze week de kaart van lekker genieten in #Thuisblijver. Je hoeft niet op een terrasje in een zuiderse stad te zitten om van een lekkere cappucino te genieten. Meer nog: een cappucino is makkelijk zelf te maken, mét eigenhandige tekening.
De vrijwilliger belicht deze week de vzw Let Us Change, die Johan Vandenbossche zes jaar geleden oprichtte. Let Us Change telt intussen drie weeshuizen vangt en zestig straatkinderen op in Ethiopië. Het personeel zijn lokale volwassenen die bij de organisatie een tweede kans krijgen. Een kans die ze met beide handen grijpen.

Donderdag 9 juli
In Weet u nog? keren we terug naar het jaar 1974.
Wim gaat voor De vierkante eter opnieuw langs bij minister Maggie De Block, om samen iets lekkers te maken met de oogst uit de moestuin.

Vrijdag 10 juli
De wolken zijn weer van de partij. Welke wolkenfantasieën hebben de kijkers afgelopen week gespot?
En Siegfried De Doncker mag in 12 stielen... weer een nieuwe job uittesten.

1000 zonnen: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 uur op Eén.

Download onze app voor iOS of Android