.
Stephanie Planckaert en gezin
maandag 12 juli 2021

Magali van de Planckaerts: “het is een raadsel hoe onze toekomst eruit ziet”

Zij zitten met heel wat vraagtekens.

Magali en de hele familie Planckaert staan voor een belangrijke beslissing. Vanaf september zullen ze voor een langere periode naar Frankrijk trekken omdat de kinderen daar naar school zullen gaan. Maar wordt het ook een definitieve verhuis? Daar is nog niets over beslist, onthult Magali in Story.

Vanaf september rekenen de Planckaerts op Junior, Eddy en Christa om de gasten in de chambre d’hôtes te begroeten. De rest van de familie trekt immers met de schoolgaande jeugd naar het kasteel in Frankijk.

“Na de herfstvakantie beslissen we of we terugkeren naar Wallonië of niet”, vertelt Magali Van Houtte in haar column in Story. “Onze kinderen kunnen op elk moment opnieuw in hun oude school starten, maar nu zien ze het nog volledig zitten. Ze zullen hun vrienden ongetwijfeld missen, maar ook nieuwe vrienden maken.”

“Hoe onze toekomst eruitziet, is dus nog een raadsel”, is het ook voor Magali zelf nog koffiedik kijken. “Ik verwacht dat het kasteel pas binnen twee jaar volledig klaar zal zijn. Dat trouwfeest waar Francesco en ik al lang op wachten, is dus nog niet voor meteen”, lacht Magali in Story. En ook de vraag of de familie definitief naar Frankrijk verhuist blijft dus vooralsnog onbeantwoord…