.
Magali en Francesco Planckaert
donderdag 27 mei 2021

Magali van de Planckaerts: “de kinderen gaan zich thuis voelen, maar ik…?”

Magali heeft twijfels over verhuis...

Het is nog steeds onduidelijk of de Planckaerts nu al dan niet definitief naar Frankrijk zullen verhuizen. Vooral Magali is niet overtuigd. Al moet de echtgenote van Francesco toegeven dat haar kinderen enthousiast zijn om vanaf september in Frankrijk naar school te gaan.

“Daar moeten ze maar vier dagen per week gaan, woensdag is een vrije dag”, onthult Magali in Story. “Bovendien hebben ze een middagpauze van twee uur, dan kunnen ze op school een clubactiviteit uitoefenen. Devon en Yukka zullen wellicht voor sport kiezen, onze kunstzinnige dochter Noa is heel enthousiast over de workshop graffiti. Volgens mij gaan ze zich daar meteen thuisvoelen”, aldus Magali.

Of Magali zich zelf zo thuis zou voelen in Frankrijk is een ander paar mouwen. “Het wordt ook tijd om een cursus Frans te volgen”, beseft Magali. “Frans was mijn slechtste vak op school, ik slaagde maar nipt”, geeft Magali toe.

“Ik maakte me er toen niet druk over – overtuigd dat ik Frans toch niet nodig zou hebben – maar ik denk dat mijn toenmalige juf al goed gelachen hee¬ met mij...” klinkt het bij Magali in Story.