.
Goedele Liekens en Fabrizio
vrijdag 15 juli 2022

Madieke uit ‘De Bachelor’: “Ik heb dat naast me neer proberen te leggen”

Zij was de uitverkorene

Vlak voor de zomer konden we op Play4 de zoektocht volgen van Fabrizio Tzinaridis naar zijn droomvrouw. Hij koos voor Madieke en de twee leken echt verliefd te zijn op elkaar. Maar helaas ging het koppel al na enkele weken terug uit elkaar.

Madieke Van de Bijl blikt nog één keer terug in Humo op haar toch wel bijzondere avontuur. “Het was mijn tante die me voor het eerst op hem wees. ‘Zeg die Fabrizio, is dat geen leuke gozer voor jou?’ Ik besloot hem eens op te zoeken en vond hem op Instagram. En heel toevallig had hij net de oproepvideo voor ‘De Bachelor’ gepost.”

Madieke was meteen erg enthousiast en checkte meteen of Nederlandse meisjes ook mochten meedoen. Want zijn pianospel tijdens het filmpje trokken Madieke over de streep. Dat hij als verleider had meegedaan aan ‘Temptation Island’, daar was Madieke niet van op de hoogte.

“Ik kende zijn geschiedenis niet echt en ik hoorde het pas van de andere vrouwen in de villa. Ik heb toen meteen besloten om die naast me neer te leggen. Iedereen draagt een verleden met zich mee, maar ik wilde helemaal open in het avontuur blijven staan.”

Ook Fabrizio leek voor de Nederlandse schone te vallen want ze mocht al snel op date met hem. En dat was erg bijzonder. “Normaal volg je iemand een beetje online en hou je contact tussen de dates, maar nu moesten we onze telefoon afgeven en moesten we wachten tot een volgende date om te kunnen praten met elkaar. Dat maakte de afspraakjes toch een stuk intenser.”