.
Fabrizio Tzinaridis als De Bachelor
woensdag 20 juli 2022

Madieke, de uitverkorene van Fabrizio: “Hij had liever voor Margaux gekozen”

Hij liet zich leiden door de kijkers

Vlak voor de zomer zagen we hoe Fabrizio Tzinaridis voor de charmes van de Nederlandse Madieke Van de Bij viel in ‘De Bachelor’. Ze leken een ontzettend mooi koppel, maar helaas bleef de relatie niet lang duren.

Madieke denkt met een goed gevoel terug aan de opnames van het programma en de intense dates die ze met Fabrizio beleefde. Zij bleef eerder een gesloten boek over de dates die ze had, in tegenstelling tot de andere vrouwen in de villa?

“Ik voelde daar niet zoveel behoefte aan. Ik merkte dat hoe meer ik van de andere dates wist, hoe meer ik in de war raakte. Hoe hard het mijn mood kon veranderen”, zegt ze in Humo.

Fabrizio deed zijn onderzoek naar welke dame het beste bij hem paste heel grondig. Tijdens de finaledates dook hij met elke overgebleven kandidaat het bed in en hij biechtte dat ook eerlijk op aan Madieke.

Fabrizio koos uiteindelijk voor de Nederlandse, maar lang bleef het niet duren. “Hij maakte me na afloop snel duidelijk dat hij het toch niet helemaal voelde. Hij zei ook ‘Als ik met mijn hart had gekozen, was ik voor Margaux gegaan. Nu was hij gegaan voor de vrouw van wie hij dacht dat het publiek de beste keuze voor hem zou vinden.”