.
Fabrizio
vrijdag 29 juli 2022

Madieke (De Bachelor): Mensen hebben altijd commentaar”

Ze heeft geen spijt

Herinneren jullie je Madieke Van de Bijl nog? De Nederlandse schone wist het hart van Fabrizio te veroveren tijdens de ‘Bachelor’, maar helaas niet voor lang.

Fabrizio maakte al heel snel duidelijk dat ze misschien toch niet de juiste keuze was geweest en dat hij misschien toch beter zijn hart had gevolgd en voor Margaux had moeten kiezen.

“Ik stond nochtans nog altijd open voor een toekomst met hem. Maar ik ben gedumpt nog voor ik hem goed en wel heb leren kennen”, lacht Madieke in Humo.

Fabrizio kreeg heel wat kritiek over zich heen tijdens de uitzendingen. Vooral op zijn ego en zijn gedrag. “Zijn opvallende uiterlijk zal iets triggeren bij de mensen, alsook zijn directe communicatiestijl. Maar dat hoeft hij zich niet aan te trekken. Mensen zullen altijd wel iets vinden om kritiek op te hebben.”

Madieke koestert geen wrok tegenover Fabrizio en is nog altijd blij dat ze heeft deelgenomen aan het programma. “Ik heb nadien veel positieve reacties gehad, ook van mensen die ik al jaren niet meer had gezien. Ze vertelden me dat ze op tv de Madieke te zien kregen, zoals ik ook in het echt ben en daar ben ik superblij om.”