.
News Image

Maartje Van Neygen laat brave imago varen

Ze geeft zichzelf een heuse makeover.


Maartje Van Neygen komt na een pauze van twee jaar weer met nieuwe muziek op de proppen. Haar nieuwe single heet Love Her Less en is dus een Engels nummer. Zelf zegt Maartje aan Het Laatste Nieuws dat haar liefde voor het Nederlands niet weg is, maar dat ze zo beter haar gevoelens kan uitdrukken. Haar nieuwe stijl omschrijft ze als 'trippop'. Voor het eerst schreef de zangeres zowel tekst als muziek zelf en dat om half drie 's nachts omdat toen de inspiratie kwam. Met Love Her Less zet Maartje definitief een punt achter een moeilijke periode in haar leven. Een half jaar geleden had ze een korte, maar zeer passionele relatie met een jongen die al een vriendin had. Na drie maanden besliste ze om voor zichzelf te kiezen en definitief afscheid te nemen van die jongeman met dat dubbelleven.



Taylor Swift is Maartje's grote voorbeeld. De Amerikaanse popster schrijft haar verdriet en woede over ex-vriendjes neer in haar muziek. De ex-vriendjes van Maartje mogen dus al beginnen te beven.

Het wordt dus wel even wennen aan de nieuwe Maartje Van Neygen, die nu paarse lokken en valse nagels heeft en afscheid heeft genomen van haar brave imago. Dankzij K3 kreeg ze de smaak te pakken om te experimenteren met haar haar. Als Elfje in de film 'K3 Love Cruise' liet ze roze lokken in haar haar zetten en dat was een meevaller.



Maartje's ouders, Erik Van Neygen en Sanne zijn naar verluidt tevreden over het totaalpakket. We zijn benieuwd om die nieuwe single en bijhorende videoclip, die binnenkort verschijnen te zien en te horen.



(Nico Vanaken)


Bio van Maartje Van Neygen

Meer Over:

Maartje Van Neygen

Bio van Erik Van Neygen en Sanne

Meer Over:

Erik Van Neygen Sanne