.
News Image

Maartje Van Neygen is opnieuw zwanger na miskraam

Eerste kindje op komst.


Eerder dit jaar stapte Maartje Van Neygen in het huwelijksbootje. Ondertussen is er één en ander gebeurd, sinds kort heeft de dochter van Erik Van Neygen en Sanne een pril buikje. Ja hoor, Maartje is zwanger. Eerder had zij al een miskraam, nu lijkt alles vlot te verlopen. Mijn mama kende het geslacht eerst. Zij heeft het ons verteld, vertelt Maartje in Story.



Terug naar november vorig jaar, toen had Maartje Van Neygen een miskraam. Maartje was bijna drie maanden zwanger toen het fout liep. Ondertussen is zij bijna vier maanden zwanger, tijd om het nieuws de wereld in te gooien. In november krijgen zij en Senne hun eerste kindje. In het begin was er bij elk krampje de angst dat er weer wat fout zou lopen, maar de meest kritieke fase is ondertussen voorbij. Stilaan maken we werk van zaken als de doopsuiker en de geboortekaartjes, en we hebben al de eerste babykleertjes gekocht.



De eerste maanden van de zwangerschap verliepen zeker niet vlekkeloos. Ik was heel misselijk en werd verplicht om veel te rusten. Van de quarantaine hebben we niet zoveel gemerkt, lacht Maartje. Het geslacht van de baby zorgde in ieder geval al voor strubbelingen bij het pasgetrouwde paar. Ik ben maar één keer écht kwaad geworden, omat ik het geslacht van de baby al voor de gender reveal party wou weten en Senne niet. Toen moest hij me tien minuten laten afkoelen. Uiteindelijk vonden we een compromis: mijn mama heeft het ons op een originele manier verteld. Zij wist het geslacht als eerste omdat zij de cupcakes in roze of blauw moest regelen, lacht Maartje.



Het volledige verhaal lees je deze week in Story.


Bio van Maartje Van Neygen

Meer Over:

Maartje Van Neygen