.
News Image

Maartje Van Neygen heeft 13-jarige pleegzoon

En dat terwijl ze zelf nog maar 22 is.


Opvallend bericht deze week in Story. Het weekblad schrijft dat zangeres Maartje Van Neygen al een pleegzoon heeft van 13 jaar. Voor de dochter van Erik en Sanne was de bijna afgelopen zomervakantie best opmerkelijk te noemen, met deze tienerjongen in huis. Eén van haar leerlingen, een 13-jarige jongen stond bij het begin van het vorige schooljaar al twee jaar op de lijst van de pleegzorg. Er werd dus een pleeggezin voor hem gezocht. Voor de jongen was het belangrijk dat hij naast zijn verblijf op het internaat ook de nodige afwisseling heeft. De jonge leerkracht stelde zich kandidaat, volgde een aantal cursussen van pleegzorg en kreeg in maart die jonge kerel toegewezen.

Maartje had altijd al geweten dat ze snel moeder zou worden. Ze had natuurlijk niet verwacht dat het op deze manier zou gebeuren. Het maakt haar alvast heel gelukkig en geeft de zangeres een vervuld gevoel. Er is ook een netwerk waar ze op kan terugvallen, namelijk de pleegzorg, het internaat en haar ouders.



En er is nog goed nieuws voor Maartje Van Neygen en haar fans! Midden september brengt ze eindelijk, na een lange muzikale stilte opnieuw een single uit. Dat nieuwe muzikale project zal voor veel mensen een grote verrassing zijn, laat ze optekenen. Wij kijken er alvast ook naar uit!



(Nico Vanaken)


Bio van Maartje Van Neygen

Meer Over:

Maartje Van Neygen

Bio van Erik Van Neygen & Sanne