.
News Image

Maartje Van Neygen gevraagd voor K3

Zangeres doet bekentenis in Dag Allemaal.


Het weekblad Dag Allemaal pakt deze week uit met behoorlijk straf nieuws: zangeres Maartje Van Neygen werd vorig jaar gevraagd om deel te nemen aan K3 Zoekt K3. Opvallend nieuws toch wel want Studio 100 kreeg vorig jaar meer dan 6.000 inschrijvingen voor de talentenjacht waarin de opvolgers van Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman werd gezocht. De 20-jarige zangeres werd naar eigen zeggen door de makers van K3 Zoekt K3 gevraagd om deel te nemen aan de talentenjacht. Maar de zangeres besloot om het aanbod vriendelijk te weigeren en daar had Maartje best wel een goede reden voor.

Toen Karen, Kristel en Josje in maart van vorig jaar aankondigden dat op zoek zouden gaan naar een nieuwe K3, was het meteen duidelijk dat er een talentenjacht op SBS6 en VTM zou komen. De makers van het programma K3 Zoekt K3 klopten aan bij Maartje Van Neygen, dochter van de populaire Vlaamse artiesten Erik Van Neygen en Sanne. Maartje zingt al enkele jaren solo, heeft een prachtige stem en een mooi lichaam. En dat hadden de makers van K3 Zoekt K3 uiteraard gezien. De blonde zangeres zou perfect de nieuwe blondine bij K3 kunnen zijn. Alleen had Maartje daar geen zin in.

In Dag Allemaal vertelt de zangeres dat ze 'nee, dank u' heeft gezegd op de vraag om één van de nieuwe K3'tjes te worden. Naar eigen zeggen is Maartje niet kneedbaar genoeg om een nieuwe K3 te worden. Maartje wil haar eigen ding doen en iemand van Studio 100 die haar gaat zeggen wat ze wanneer moet doen en hoe ze zich tegenover anderen moet gedragen? No way! Dat is echt niets voor Maartje Van Neygen. Uiteraard had Maartje een bijzonder mooie carrière kunnen uitbouwen bij K3 maar ze doet maar al te graag haar eigen zin. De kans zou groot zijn dat er bij K3 snel ruzie zou zijn.

Maartje vertelde haar ouders dat ze gevraagd was en dat ze beslist had om niet op de vraag in te gaan. Erik en Sanne gaven hun dochter gelijk. Zij moet vooral doen wat ze graag doet. Bovendien had Maartje net een solo-album Brussel-Berlijn' opgenomen in het mooie Berlijn en dat was haar eigen ding. Eerlijk? Maartje die staat de huppelen op 10.000 Regenbogen, we kunnen het ons echt niet voorstellen. Niet dat Maartje de muziek van K3 niet apprecieert maar zelf zo'n liedjes opnemen is echt niet haar ding. Maartje staat trouwens veel liever solo op het podium of als het even kan samen met haar ouders.

Bio van Maartje Van Neygen

Meer Over:

Maartje Van Neygen

Bio van K3, Erik Van Neygen en Sanne