.
News Image

Maartje Van Neygen doet opvallende oproep

Maartje Van Neygen zet schouders onder


Maartje Van Neygen is sinds februari de nieuwe ambassadrice van de vzw NET & MEN. Maartje Van Neyge werd in het verleden van dichtbij met kanker geconfronteerd en ze nam die beslissing dan ook met de volle overtuiging.



Maartje: Kanker wordt in de volksmond vaak omschreven als de ziekte van deze tijd en lijkt alomtegenwoordig. Mijn gedachten gaan dan ook uit naar al degenen die worstelen met de ziekte, maar ook naar de familieleden, vrienden en nabestaanden. Maar heel specifiek gaan mijn gedachten uit naar mijn eigen familie, naar mijn nonkel Ludwig. Enkele jaren geleden werd hij plots erg ziek, maar er werd niet meteen een oorzaak gevonden. Tot de dokters uitkwamen bij NET & MEN kanker. Een toen nog minder bekende vorm van kanker. Ook al heeft NET & MEN kanker sindsdien al zekere bekendheid verworven, diagnoses worden soms toch nog te laat gesteld. Daarom wil ik NET & MEN kanker in de aandacht brengen.



Help jij ons mee? Neem ook een #Zelfie (zebra + selfie). Draag een zebralintje, een zebraoutfit, een prent van een zebra, ... Noem maar op. Post je foto onder de hashtag #Zelfie. Samen brengen we NET&MEN kanker onder de aandacht.




Bio van Maartje Van Neygen

Meer Over:

Maartje Van Neygen