.
News Image

Maartje Van Neygen: “ik was de maîtresse van een BV”

Maartje had een verboden relatie...


Maartje Van Neygen is de dochter van Erik en Sanne, maar het brave meisje van weleer is niet meer. Maartje heeft radicaal afscheid genomen van haar brave imago met een paars kapsel, een stomende videoclip en… enkele opvallende uitspraken.



Maartje Van Neygen heeft het in haar nieuwste single “Love Her Less” over een passionele liefde die spijtig genoeg slecht afloopt. Een liefdesnummer zoals Taylor Swift ze ook wel schrijft. Maartje omschrijft haar muziek alvast op een opvallende manier. Muziek die klinkt als een joint na een gebroken hart, omschreef Maartje haar emotionele nummer. Het nummer is voor Maartje een verdovende pleister op haar gebroken hart, vertelt ze in Dag Allemaal. Maartje zong het nummer om halfdrie ’s nachts al huilend in op haar voicerecorder. De dag voordien had ze gebroken met haar lief. Een bekend lief, die bovendien een dubbelleven leidde. Hoe ga je daarmee om?



Maartjes vriend leidde een dubbelleven want hij had reeds een vaste vriendin. Maartje was zijn maîtresse maar hoopte wel dat hij uiteindelijk meer van haar zou houden en zijn vaste vriendin zou verlaten. Maar dat gebeurde niet… Maartje kende die jongen al járen, maar nooit gebeurde er iets omdat zij een vaste relatie had met Sander. Maar toen ze opnieuw single was contacteerde hij haar opnieuw. De verboden vonk sloeg over… Drie maanden heeft de verboden relatie geduurd. Het begon allemaal heel passioneel en Maartje was tot over haar oren verliefd. Maar toen keerde het tij…



Maartje begon te twijfelen: “Wat als hij niet kiest voor mij?” En die twijfel was gegrond want al snel bleek dat de jongen in kwestie niet van plan was zijn vriendin te verlaten. Toen heeft Maartje de knoop doorgehakt en met hem gebroken. Maar makkelijk was dat niet… “Het is niet omdat je zelf die beslissing neemt, dat je er niet kapot van kunt zijn,” aldus Maartje in Dag Allemaal. De naam van de bewuste jongen houdt Maartje angstvallig geheim. En daar heeft ze een gegronde reden voor. Het gaat immers om een BV wiens vriendin bovendien niet op de hoogte is van hun relatie. Het meisje zou té gekwetst zijn mocht ze horen van hun verboden relatie. En Maartje geeft toe dat het haar zelf ook pijn zou doen. “Want nooit was het mijn bedoeling zijn minnares te zijn.”



Ondanks de pijnlijke breuk wil Maartje toch graag geloven dat alles wat de bewuste jongen tegen haar zei de waarheid was. Ook al beseft ze dat dat misschien stom en naïef is van haar. Toch hielden ze ook na hun breuk nog contact. Zo liet Maartje haar nummer Love Her Less aan hem horen. Hij vond het een mooi nummer waarin hij hoorde dat Maartje haar ziel toonde. Maar het gevaar werd te groot. Maartje begon schrik te krijgen dat de passie opnieuw zou oplaaien en daarom verbraken de twee alle contact met elkaar. “We hebben elkaar geblokkeerd op sociale media en hebben totaal geen contact meer,” aldus Maartje in Dag Allemaal.


Bio van Maartje Van Neygen

Meer Over:

Maartje Van Neygen