.
Maarten Vangramberen
zaterdag 19 maart 2022

Maarten Vangramberen: “Ik verloor 3 kilo op vier uur tijd”

Hij kreeg een pak slaag van een vrouw

Op Canvas kunnen we terug kijken naar ‘Wereldrecord’. Tijdens dit derde seizoen gaat ook nu presentator Maarten Vangramberen topprestaties uitpluizen. Zijn belangrijkste doelstelling van het programma is niet om de held uit te hangen, maar wel om te tonen dat topsporters echt wel andere mensen zijn dan de gewone gemiddelde persoon op deze wereld.

Zo bekijkt hij ook het boksen van dichterbij. Dat doet hij samen met Delfine Persoone. Die verkocht Maarten tijdens de aflevering een flink pak slaag. “Ik stond daar in een harnas dat haar slagen moest opvangen. En toch… toen Delfine op mijn lever inbeukte, kwam dat stevig binnen. Angstaanjagend. Het was bovendien de eerste keer in m’n leven dat ik een pak slaag kreeg van een vrouw”, lacht Maarten in Dag Allemaal.

Maarten heeft dus behoorlijk afgezien tijdens de aflevering. “Maar niet omwille van de pak slaag. Ik moest zo snel mogelijk gewicht verliezen. Op vier uur tijd raakte ik 3 kilo kwijt. Daar was ik echt slecht van. Ik was ook ambetant op de cameraploeg. Ik wilde de opnamen toen bespoedigen door te doen alsof, maar dat mocht jammer genoeg niet.”

Bio van Maarten Vangramberen