.
News Image

Maarten Vangramberen: “ik mis innerlijke rust”

Sportjournalist Maarten Vangramberen is gelukkig, maar…
Sportanker Maarten Vangramberen zit ondertussen op tram 4, maar toch voelt hij zich fitter dan ooit. Lichamelijk althans, want mentaal voelt hij de leeftijd wel. “Ik ben toch wat conservatiever geworden”, geeft Vangramberen toe in De Morgen. “Kinderen brengen ook structuur in je leven.”
Het grootste probleem van Maarten Vangramberen is dat hij heel moeilijk tot rust komt. “Ik mis wat innerlijke rust,” geeft de sportjournalist toe. “Ik ben iemand die heel veel dingen tegelijk wil doen. Dat geeft mij doorgaans heel veel energie, maar soms wordt het allemaal gewoon te veel,” geeft Vangramberen toe. “Als ik in de zomer een weekje thuis ben, begint het al te knagen: je zou dit en dat nog moeten doen, terwijl het juist heerlijk zou kunnen zijn om gewoon eens van mijn tuin te genieten.” Maarten Vangramberen geeft dan ook toe dat ‘niets doen’ niets voor hem is.
Maarten Vangramberen heeft ook een specifieke reden waarom hij verveling nooit toelaat in zijn leven. “Ik ben bang om in mijn eigen gedachten verzonken te raken”, aldus Vangramberen in De morgen.

Bio van Maarten Vangramberen