.
Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe
woensdag 14 november 2018

Maarten Vancoillie voor tweede keer papa

Ella laat van zich horen!


Qmusic-dj Maarten Vancoillie en zijn partner Kristien zijn vandaag, 14 november 2018, de trotse ouders geworden van Ella. Dat heeft Maarten zonet verteld op de radio .Ella is hun tweede kindje en het zusje van Leon. Ella stelt het opperbest, meet 49 cm en weegt 3,352 kg. Maarten en Kristien genieten volop van hun nieuwe gezinnetje.

Maarten: We zijn zó gelukkig met de geboorte van Ella. Het is een fantastisch gevoel, voor de eerste keer je dochter in je armen houden. Leon staat te trappelen om zijn zusje te leren kennen.”

Meteen ook heel fijn nieuws voor Maarten's Qmusic-collega Dorothee Dauwe. Want naast radiocollega, is zij de trotse meter geworden van Ella.

Dorothee: Ik ben altijd enorm blij als vrienden en vriendinnen baby's krijgen, maar deze keer voelt het echt wel heel speciaal omdat ik meter mag zijn van Ella. Ik smolt helemaal weg toen ik de eerste foto's doorgestuurd kreeg van Maarten. Ik ben superblij voor hun mooie gezinnetje en ik ben enorm vereerd dat ik een klein deeltje mag uitmaken van het leven van de mooie Ella.

Qmusic-collega Jolien Roets neemt het programma van Maarten & Dorothee over tussen 16u en 19u op Qmusic. Zoals eerder al aangekondigd op de radio, plant Dorothee nu ook even vakantie in, zodat ze na het vaderschapsverlof van Maarten terug samen presenteren.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe