.
Maarten Vancoillie
vrijdag 1 juli 2022

Maarten Vancoillie: “Dat was erg gênant”

Hij kwam hem tegen op de Foute Party

Hij is al jarenlang presentator op Q-music en op elk feestje zzet hij de boel op stelten samen met zijn collega Dorothee Dauwe: Maarten Vancoillie. Naast presentator en DJ is hij ook nog eens papa van 3 prachtige kinderen. Hij is dus een druk bezet man.

Het zal je dan ook niet verwonderen dat Maarten één favoriet nummer heeft dat er voor hem overal bovenuit steekt. “Heel eenvoudig: Daddy DJ met ‘Daddy DJ. Want het is een uitstekend nummer en ik voel me erg aangesproken door de titel en uitvoerder”, lacht Maarten in Story.

Maarten is al heel wat jaren goed bevriend met Dorothee, :maar ook goede vrienden durven zich wel al eens te ergeren aan elkaar. Ook Maarten.

“Het valt echt goed mee moet ik wel toegeven, maar als ik echt iets moet benoemen, dan is het haar perfectionisme. Omdat perfectionisme je ervan weerhoudt risico’s te nemen en te genieten.”

Als Q-dj is de Foute Party het hoogtepunt van het radiojaar. Ook voor Maarten. En ondanks dat tijdens de Foute Party alles kan en mag, is de gêne toch nooit ver weg. “Ik heb ooit eens Get Ready nagedaan en ben toen Jimmy van Get Ready himself onder ogen gekomen. Dat was toch even een gênant momentje.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Maarten Vancoillie

Meer Over:

Maarten Vancoillie