.
Maarten Vangramberen
zondag 27 maart 2022

Maarten Van Gramberen: “Ik vond dat een hele eer”

Hij vond het heel spannend

Maarten Van Gramberen presenteert niet alleen een derde seizoen van ‘Wereldrecord’. Hij is ook het nieuwe studiogezicht van de koers. Het pensioen van Michel Wuyts zorgde ervoor dat er hier en daar wat dingen veranderden.

“Ik vond het een hele eer dat ze mij vroegen om de omkaderingsprogramma’s van Karl over te nemen. Het was spannend, voor het eerst sinds lang voelde ik de zenuwen. De ochtend van mijn eerste koers belde Michel om mij succes te wensen. En na de uitzending stuurde Karl mij een bericht om te zeggen dat ik het goed had gedaan. Er is tussen ons absoluut geen vijandschap”, vertelt Maarten in Dag Allemaal/

Maarten werkt ook samen met Eddy Demarez. Hij werd even van het scherm gehaald na zijn ongelukkige opmerking tijden de Olympische Spelen. “Ik zie Eddy weer lachen en hij maakt opnieuw grapjes. ’t Is fijn om hem weer als mens te zien. Intussen sprak hij met de Cats, de Red Flames en de hockeyvrouwen en is het besef gekomen dat dit jammerlijk verhaal er alleen maar toe zal leiden dat vrouwensport nog meer in de aandacht komt.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Maarten Vangramberen