.
Maarten Cox
zondag 10 april 2022

Maarten Cox vecht terug na burn-out

Ook hij werd geveld.

De afgelopen maanden wat Maarten Cox afwezig. Afwezig op de sociale media, op de radio en ook op televisie. Zijn programma's bij onder andere TV Plus werden door anderen overgenomen en daar was een goede reden voor: "het licht ging even uit", schrijft Maarten Cox op zijn sociale media.

"Ik ben gezegend dat ik de dingen die ik heel graag doe kan doen. Kan combineren. Tv, radio, muziek… Misschien is het ook net die combinatie die ervoor gezorgd heeft dat eind vorig jaar het licht even uit ging. Mijn lichaam zei: stop 🛑. Er zijn veel mensen die dit niet zullen begrijpen. Ik begreep dat voorheen ook niet", schrijft Maarten op zijn sociale media.

“Dat zou mij nooit overkomen”, dacht Maarten. Wel dus, iedereen kan het krijgen.

"Ik ben nog jong, nu moet ik werken om mijn toekomst veilig te stellen”, dacht Maarten altijd. "Dat zinnetje ga ik ook even moeten opbergen. Ik schrijf dit bericht niet om aandacht. Ook niet om medelijden op te wekken. Wel om te zeggen dat ik gemerkt heb dat het oké is om erover te praten met je lief, je vrienden, familie, collega’s… Daar ben ik mee gezegend! ❤️ Vanaf morgen start ik opnieuw. Er staan mooie dingen te gebeuren…", besluit Maarten Cox.

Download onze app voor iOS of Android