You are here

Maarten Cox geeft warmte weg

16/12/2012 08:58-

Het is de laatste tijd al flink koud geweest en dan is alles waaraan je je kan opwarmen mooi meegenomen.

Maarten Cox zorgt voor de nodige warmte in huis met zijn nieuwe single "Leve de winter", de opvolger van de nr. 1 hit 'Wat doe je dan?'. De single komt deze week binnen in de Vlaamse Ultratop 10. De clip is volgende week ook Ment Lieveling.

Maar Maarten zorgt ook voor een mooi geschenk dat tijdens deze koudeperiode echt wel van pas komt. Hij schenkt namelijk een winterpakket weg dat bestaat uit : een tweepersoons donsdeken, twee hoofdkussens en twee paar warme sloffen om de koude winternachten door te komen.

Wat moet je doen om dit prachtige geschenk in de wacht te slepen ?

Stap 1 : Maak een mooie winterfoto. Om inspiratie op te doen kan je naar 'Leve de winter' luisteren. Je mag ook voorwerpen die in de tekst voorkomen gebruiken.

Stap 2 : Ga op Facebook naar de 'Officiële Fanpagina van Maarten Cox', klik op 'vind ik leuk' en post je foto. (als je ze ook deelt kunnen je Facebookvrienden ook meespelen).

Je mag tot en met 10 januari 2013 gerust verschillende foto's insturen. Hoe mooier en origineler je foto is, hoe meer kans je maakt om het warme winterpakket te winnen !

De winnaar wordt half januari bekendgemaakt via de website www.maartencox.be en de Facebookpagina van Maarten.

Tags: