.
Maarten Bosmans in Familie
woensdag 3 augustus 2022

Maarten Bosmans teleurgesteld: “Arm Vlaanderen”

Ook hij is niet akkoord

Het was lang geleden dat 'FC DE KAMPIOENEN' nog eens zo vaak in het nieuws kwam als de voorbije weken. Maar liefst 19 afleveringen van de reeks werden geschrapt en zullen niet meer worden uitgezonden.

En dat is voor de echte fans en liefhebbers niet te begrijpen. Noch de acteurs, nog hun bekende collega’s lijken begrip op te brengen voor deze beslissing. Een grote fan van de reeks startte zelfs een petitie die ondertussen meer dan 70.000 handtekeningen wist te verzamelen.

Ook Jacques Vermeire liet van zich horen na de genomen beslissing. “Bedankt aan alle fans! DDT voelt zich echt heel diep ontroerd door de vele steunbetuigingen om zijn infr-fra-str-structuur te redden. Help DDT en teken mee”, schrijf hij op sociale media.

Acteur Maarten Bosmans begrijpt er niks van. Hij toont zijn ongenoegen in Dag Allemaal op een wel erg sarcastische manier.. “Er zijn er die nog een stuk sarcastischer reageren. ‘Arm Vlaanderen’. En het moet ook maar eens gedaan zijn met het aanzetten tot alcoholisme met Xavier zijn dagschotel en het totaal vrouwonvriendelijke bazige figuur van Carmen en #metoo Boma!”

Natuurlijk bedoelt Maarten dit al lachend. Al heeft hij ook meteen een oplossing klaar voor al die zuurpruimen. “Laat ons gewoon Jef Burm terug een boek voorlezen aan een open haard!”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Maarten Bosmans

Meer Over:

Maarten Bosmans