.
News Image

Maandag in 1000 Zonnen

Een nieuwe week voor 1000 Zonnen...
In de rubriek M/V met talent worden voorbijgangers uitgedaagd om te tonen wat ze kunnen. Wat zou jij doen als er een knappe gast op straat staat met niks dan een short aan, en een bord naast zich: “Beschilder mij”? Jawel: de Vlaming ontpopt zich tot bodypaint-artiest, vandaag in 1000 zonnen.

Op de Archéosite van Aubéchies bevindt zich een reconstructie van een Gallisch dorp en een Romeinse villa. Als Michaël en Stef, onze twee niet al te snuggere reclamemakers, daar opduiken voor hun rubriek Publi Wallonie, dan weet je wat je kan verwachten: epische vechtscènes, toverdrank, en die goede oude Julius Caesar.

Verder ook:

Karin Donckers en Joris Vanspringel zijn topruiters en vertegenwoordigen ons land op de Olympische Spelen in Rio. 1000 zonnen volgt de hele week hun voorbereidingen. We maken kennis met hun paarden Fletcha en Lully, zitten op de eerste rij bij de laatste voorbereidingswedstrijden, zijn erbij wanneer Karin en Joris tijdelijk afscheid moeten nemen van Fletcha en Lully omdat die in quarantaine moeten, en wanneer de beestjes het vliegtuig opstappen richting Rio de Janeiro.

Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 augustus om 19.40 op Eén