.
Veronique De Kock
woensdag 13 september 2023

Maakt Véronique De Kock haar comeback op televisie?

Ze is daarover heel duidelijk

Eerder dit jaar was Véronique De Kock al te zien in ‘The Masked Singer’ als mummie, vanaf 17 september is ze nu ook te zien in ‘De Verraders’. De opnames van beide programma’s werden ongeveer gelijktijdig opgenomen en dat gaf Véronique ontzettend veel stress en zenuwen.

“Ik ben nu toe aan mijn tweede VTM-programma in één jaar tijd. Maar dergelijke projecten blijven in de toekomst eerder zeldzaam. Na ‘De Verraders’ verdwijn ik weer even van het scherm”, zegt De Kock in Het Nieuwsblad.

De fans van de gewezen Miss België moeten dus niet meteen rekenen op een comeback. En dat is toch een groot verschil met vroeger toen ze zowat overal te zien was.

“Ik heb wel meteen aangegeven dat ik geen verrader wilde zijn. Maar of ze daar rekening mee hielden, dat kan ik niet verklappen. Maar ik kan niet liegen en zeker geen dagen aan een stuk. Ik ben geen actrice.”

Maar De Kock was wel fan van het programma en zag een deelname dus wel zitten. Ze wil ook kijken of ze kan inschatten of iemand de boel belazert. “Het is geen geheim dat ik in het verleden bepaalde vertrouwensbanden heb opgebouwd met mensen die achteraf gezien niet zo eerlijk waren.”

Bio van Véronique De Kock

Meer Over:

Véronique De Kock