.
Sarah - Lady Truckers
maandag 5 april 2021

Maak kennis met Lady Trucker Sarah

Ze bestuurt onderweg meer dan alleen haar camion...

In een nieuwe aflevering van Lady Truckers op dinsdag 6 april om 21.50 bij VTM 2 rijden truckchauffeur Sarah en haar hondje Meutte huiswaarts na twee dagen hard labeur. ‘S avonds op de parking maakt Sarah nog wat tijd vrij voor ontspanning en daar heeft ze zo haar vrouwelijke hulpmiddeltjes voor… “Het is niet moeilijk om als vrouw van huis te zijn. Ik heb mijn eigen speelgoedjes mee. Deze vibrator stimuleert de clit. Je kan dat heel hard zetten.”, lacht Sarah. De vorige aflevering van Lady Truckers haalde inmiddels 284.000 kijkers: 230.000 voor de aflevering op dinsdag en nog eens 54.000 voor de herhaling (live+uitgesteld).

Ook twee nieuwe Lady Truckers doen hun intrede: ‘De Stille Kracht’ Yvonne (28, Izegem) en ‘Crazy Cat Lady’ Nicole (58, Boechout). Yvonne is 5 jaar Lady Trucker en zou niet zonder haar camion, Harley Davidson en Fiat 500 kunnen. Ze werkt momenteel als diepladerchauffeur, maar begon haar loopbaan als ontwerpster in de modesector. Een carrièreswitch van 'runway' naar 'highway'.

Nicole rijdt als ervaren Lady Trucker al 14 jaar rond met haar truck. Ze vervoert logistieke machines zoals vorkheftrucks. De hele week leeft ze in haar truck en dat doet ze samen met haar trouwe vriendin, kat Sofie. Nicole geeft elke kat die ze kruist trouwens aandacht door het dier te voederen of te aaien.