.
Lynn Wesenbeek
woensdag 30 november 2022

Lynn Wesenbeek: “Ze hebben dat altijd leuk gevonden”

Ze ging op reis met haar dochters

Wat een prachtige 60ste verjaardag heeft Lynn Wesenbeek er toch opzitten. Samen met haar dochters Lauren Versnick en Morgane trok ze naar Zweden. En ze werd er instant verliefd op het land.

“We zijn naar Stockholm geweest en dat is bijzonder goed meegevallen. Het is er adembenemend mooi. De oude binnenstad ligt op een eiland en is enkel toegankelijk via verschillende bruggen. Er is niet alleen veel water in de buurt, wat ik altijd fijn vind, maar er zijn ook veel uitgestrekte parken”, vertelt Lynn enthousiast in Primo.

De reis was vooral bedoeld voor wat qualitytime met haar dochters, al is het toch iets wat ze vaker doen.

“En het echte feest voor mijn zestigste verjaardag komt nog wel. Het leuke aan met ons drieën op vakantie zijn is dat onze gesprekken wat langer kunnen duren en dat is fijn.”

Lynn mag van geluk spreken dat Lauren en Morgane nog steeds met hun moeder op vakantie willen gaan. Heel wat kinderen zouden dat niet meer zien zitten. “Maar ze hebben dat altijd wel leuk gevonden. En zo blijf ik ook bij met wat hip en trendy is. Enkele maanden geleden was ik met Lauren in LA, waar ze tijdelijk woonde voor een acteeropleiding en deden we al onze verplaatsingen met een elektrische step. Ik woon op het platteland en vond die e-steps een geweldige ontdekking.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Lynn Wesenbeek en Lauren Versnick