.
Lynn Wesenbeek
zaterdag 2 juli 2022

Lynn Wesenbeek: “La grande dame van de tv, hoor ik wel eens”

33 jaar geleden was ze de leading lady van VTM

Het is inmiddels alweer 33 jaar geleden dat VTM, de commerciële omroep, het levenslicht zag. De openingsshow waarin Lynn Wesenbeek en Marlène de Wouters in bonte kleuren paradeerden staat in het collectief geheugen gegrift. Sinds haar ontslag bij ‘VTM Nieuws’ werd het stil rond Lynn.

Lynn koestert warme herinneringen aan haar tijd bij VTM, maar kijkt met een wrang gevoel terug op haar gedwongen vertrek. “Na al die jaren, dat deed pijn. Dat geef ik toe”, vertelt Lynn in Primo.

Wesenbeek werd bij het grote publiek bekend in 1987, toen ze tot Miss België gekroond werd. Twee jaar later werd ze tot de leading lady van VTM gebombardeerd. Ze presenteerde onder andere ‘Royalty’ en werd daarna nieuwsanker bij VTM Nieuws.

Tegenwoordig werkt Lynn achter de schermen. Ze geeft mediatraining aan mensen die in het nieuws moeten komen en modereert debatten.

“Zeer boeiend en uiteenlopend. Ik ben een one man brand, dus ik doe het allemaal alleen. Ik leer heel veel bij en dat ik ervoor betaald word, is mooi meegenomen natuurlijk”, besluit Lynn in Primo.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Lynn Wesenbeek

Meer Over:

Lynn Wesenbeek VTM