You are here

Lynn Wesenbeek is niet gerust in schoonzoon Jens Dendoncker

09/02/2019 11:30-

Zij vrees het ergste!

We hebben vrijdag wat in gang gezet. Het nieuws dat Lauren Versnick en Jens Dendoncker een koppel zijn, heeft ondertussen alle kranten gehaald. Het koppel had donderdagavond bij de MIA’s hun eerste rode lopermoment en werd vrijdag door de ene journalist na de andere gecontacteerd voor een reactie. Ook Het Laatste Nieuws belde vrijdag met hen. Jens Dendoncker en Lauren leerden elkaar kennen dankzij het programma ‘Hoe zal ik het zeggen?’. Lauren werkte als producer aan het tweede seizoen van het programma mee. “Daar is de vonk overgeslagen”, reageerde Jens vrijdag op Hln.be . De geruchten gingen al een tijdje de ronde, afgelopen week ontkende Lauren in Dag Allemaal nog dat zij en Jens een koppel waren. “We wilden niets forceren door onze relatie aan de grote klok te hangen”, vertelde Jens vrijdag op HLN.be.”Zeker omdat het nog heel pril was, en ook voor ons nog niet allemaal duidelijk. Gisteren hebben we dan toch beslist om ons niet meer weg te steken en samen naar de MIA’s te gaan. We hadden daar gewoon allebei zin in.”

En vandaag zullen zij zeker geen spijt hebben dat zij er donderdag werk van gemaakt hebben want de reacties zijn verrassend. Niet iedereen geloofde het nieuws vrijdagochtend maar de mensen die het toch geloofden, waren bijzonder positief. Er is dan ook niets zo mooi als twee mensen die verliefd zijn op elkaar. Twee mooie mensen trouwens want Lauren mag er als dochter van Lynn Wesenbeek echt wel zijn en ook Jens is een charmant iemand, dat hebben wij het afgelopen jaar meermaals ondervonden. Lauren wou vrijdagochtend nog niet meteen reageren maar nu doet ze dat wel in Het Laatste Nieuws: “Bij Jens was het liefde op het eerste gezicht, denk ik. Ik heb wat meer tijd nodig gehad. We zijn eerst hele goeie vrienden geworden, sinds augustus, en van daaruit is de vonk bij mij dan onlangs overgeslagen. Ik vind vriendschap sowieso een heel belangrijke fundering om een relatie op te bouwen." Lauren is verliefd en dat mag iedereen nu weten. En met Jens heeft Lauren blijkbaar de ware gevonden. "Als je mij kan doen lachen, word ik verliefd. Jens is een stand-upcomedian, hij heeft mij dus al véél doen lachen. Plus ook: hij is bijzonder warm, intelligent, leuk en heel lief. Ik heb het gevoel dat we veel van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen versterken als persoon. En Jens is best romantisch, want hij kookt vaak."

Mama Lynn is ook blij met de keuze van haar oudste dochter. “Op de partnerkeuze van mijn kinderen vertrouw ik. Op Jens daarentegen? Hoe zal ik het zeggen... Hopelijk hangt hij binnenkort mijn living niet vol met verborgen camera's", lacht Lynn Wesenbeek die samen met haar dochter een uniek dubbelinterview gaf, dit weekend te lezen in Het Laatste Nieuws.

Gerelateerde foto's:

Bij Medialaan

Jens Dendoncker - Vilvoorde - 28/12/2018

Door de jaren heen

Lynn Wesenbeek

Making Of Showbizzkalender 2011

Lauren Versnick - Hasselt - 05/08/2010