.
Lynn Wesenbeek
zaterdag 3 december 2022

Lynn Wesenbeek: “Ik wil mezelf niet meer achterna hollen”

Af en toe tijd voor iets anders

60 worden, niet iedereen staat er graag bij stil. Ook Lynn Wesenbeek raakte even in paniek op de ochtend dat ze 60 werd.

“De tijd lijkt alsmaar sneller te gaan, hé. Maar een half uur later was het stof alweer gaan liggen. Ik vond een uitnodiging in de bus voor een begrafenis van een leeftijdsgenoot. Als je niet oud wil worden, is het alternatief jong sterven… ik voel dus alleen maar dankbaarheid”, zegt Lynn in Primo.

Maar ouder worden heeft ook zo zijn voordelen. Dat ondervond ook Lynn doorheen de jaren. “Je wordt je meer bewust van de relevantie van dingen. Als jongvolwassene maak je je soms druk over dingen die later hoogst onbelangrijk blijken.”

Nu Wesenbeek 60 is, is ze ook een pak selectiever geworden over het werk dat ze aanvaard. Ze zal niet zomaar alles aannemen en maakt overwogen beslissingen.

“Ik werk voor een sprekersbureau en werk vaak voor grote klanten. Maar dat doe ik slechts enkele dagen per maand. Ik maak dat er tijd is voor zijsprongetjes. Ik zit nog vol plannen, maar wil mezelf niet meer constant achterna hollen.”

Bio van Lynn Wesenbeek

Meer Over:

Lynn Wesenbeek