.
News Image

Lynn Wesenbeek: 'Afscheid bij VTM deed pijn'

Ze heeft nu een andere job

Jarenlang was Lynn Wesenbeek één van de leading lady’s van VTM. Ze presenteerde samen met Marlène de Wouters de openingsshow van de start van VTM en was jaar na jaar niet van het scherm weg te slaan. Nu is ze wat op de achtergrond verdwenen, en is het haar dochter Lauren Versnick die meer en meer op de voorgrond treed. Maar het afscheid van Lynn bij VTM viel haar zwaar.

“Dat gedwongen afscheid viel me zwaar. Ik weet nog altijd of dat afscheid een kwestie van te oud was. Mijn loopbaan bij VTM stopte abrupt. Dat deed pijn, maar naar verloop van tijd zette ik mijn ego aan de kant en besefte ik dat dit een momentopname was. Dit was niet het grootste verlies in mijn leven, zeker niet in vergelijking wat er in mijn jeugd is gebeurd met mijn moeder. Toen ik dat besefte, begon alles weer te stromen.”

Maar de presentatrice bleef niet lang treuren. Ze nam de tijd om haar vertrek te verwerken en ging daarna op zoek naar nieuw werk. Zo werd ze lid van de Raad van Bestuur van VRT. “Daarmee is de cirkel mooi rond”, glimlacht Lynn in Gazet van Antwerpen.

Bio van Lynn Wesenbeek

Meer Over:

Lynn Wesenbeek