.
Lynn Van den Broeck in Thuis
vrijdag 13 oktober 2023

Lynn Van den Broeck: “Ik moet vaak passen”

Haar agenda laat het niet toe

Lynn Van den Broeck is graag gezien bij de fans van ‘Thuis’. Maar ze weet ook heel wat mensen te charmeren met haar enthousiasme in ‘Celebrity Masterchef’. Grote verschil in beide programma’s is dat Lynn het in ‘Thuis’ op haar personage kan steken als er iets mis is, maar dat ze bij ‘Masterchef’ zelf verantwoordelijk was voor haar fouten.

“Bij de opnamen van ‘Masterchef’ wist ik totaal niet hoe ik zou overkomen op tv. En dat vond ik best wel eng. Maar ik kon daar niet anders dan mezelf zijn. En uiteindelijk is het een cadeau dat ik me zo kan tonen op televisie. Gewoon als mezelf”, klinkt het gelukkig in Tv Familie.

Vorig jaar nog was Lynn te zien als vliegende reporter in ‘Zomerhit’. De actrice krijgt regelmatig andere opdrachten aangeboden, maar die aanvaardt ze niet allemaal.

“Ik moet vaak passen omdat mijn agenda het niet toelaat. Dat komt uiteraard omdat ik vasthang aan mijn rol in ‘Thuis’. Maar als er dan een vraag komt in verband met een programma dat mij ligt, dan wil ik hemel en aarde bewegen om het te kunnen doen. Het is ook wel zo dat ik moeilijk ‘nee’ kan zeggen. Plus: ik word graag uitgedaagd.”

Bio van Lynn Van den Broeck

Meer Over:

Lynn Van den Broeck