.
Lynn Van den Broeck
donderdag 21 september 2023

Lynn Van den Broeck: “Ik experimenteer heel graag”

Ze staat haar mannetje

De ‘Celebrity Masterchef’ keuken draait op volle toeren. Ondertussen zijn er al enkele BV’s afgevallen, maar de andere bekende chefs koken ‘rustig’ verder. Ook Lynn Van den Broeck is nog steeds in de running om de titel van Masterchef binnen te halen.

Lynn kan dus niet alleen acteren en presenteren maar ook koken. “Dat probeer ik toch. In de eerste aflevering mocht ik al meteen de wereldberoemde paardenbollen uit Lokeren klaarmaken. Ook privé ga je me heel vaak in de keuken vinden. Ik experimenteer graag. Gaande van nieuwe combinaties uitproberen tot het vinden van de beste ingrediënten”, klinkt het in Tv Familie.

In tegenstelling tot enkele andere bekende collega’s heeft Lynn niet lang moeten twijfelen of ze wel zou willen deelnemen aan het programma. Ze zei meteen ‘ja’.

“Maar toen we een vragenlijst kregen ter voorbereiding van ‘Masterchef’ kwam ik erachter dat ik toch mijn basis nog even moest opfrissen. Al wist ik dat ik doorheen het proces van het programma veel zou bijleren. En dat vond ik er zo geweldig aan.”